Onze diensten

Wat stellen wij voor ?

Respectea haalt uw huis leeg in Brussel en overal in België. Of het nu het leeghalen is van een volledig huis, een appartement, een onroerend goed na een overlijden en bij een erfenis of gewoon het leeghalen van een kamer in een huis, zoals een zolder, een garage of een kelder, we zijn tot uw dienst.

We halen alle waardevolle voorwerpen weg waarvan u denkt dat ze door een antiquair kunnen worden verhandeld: meubels, schilderijen, beelden maar ook alle uw dagelijkse, kleine objecten zonder grote handelswaarde en die men onverbiddelijk bewaart in afwachting van de dag waarop men ze zal nodig hebben.

Om dit te verwezenlijken begeven we ons onmiddellijk ter plaatse om een gratis offerte zonder verbintenis te kunnen opstellen.

vide grenier bruxelles

De diensten die tot uw beschikking worden gesteld

Levering van objecten en meubelen

Het gebeurt vaak dat de erfgenamen en hun familie bij een erfenis kiezen om sommige meubelen of objecten met een sentimentele waarde te houden. Wanneer men een huis leeghaalt, wenst men sommige objecten te houden, vooral die waar veel herinneringen aan vasthangen, of gewoon ook objecten die nog nuttig kunnen zijn. Deze objecten kunnen er zwaar en log uitzien, moeilijk te transporteren en soms ook breekbaar. Respectea stelt u een leveringsdienst op maat voor die al deze objecten die u wenst te behouden. Uw objecten zullen verpakt en vervoerd worden met alle nodige voorzorgsmaatregelen.

De opslag: een alternatieve oplossing

Een erfenis of een verhuis naar een rusthuis is de gelegenheid om alles te sorteren of het huis leeg te halen voor de verkoop of verhuur van het goed. Maar soms is het moeilijk om te scheiden van de objecten van de persoon van wie men zo gehouden heeft en het kan ook praktisch zijn om sommige van die objecten te behouden. Respectea stelt u daarom voor om de meubelen en objecten die nog bruikbaar zijn of emotioneel een grote waarde hebben, op te slaan. We stellen zowel een precieze formule voor als opslag per m².