Uw specialist in leeghalen huis

Dienst tot 100% GRATIS

Respectea helpt u om u huis leeg te halen als gevolg van een erfenis of een verhuis naar een rusthuis en stelt u formules en diensten voor aangepast aan uw noden.
Wij stellen 3 formules voor die aangepast zijn aan uw noden.

Ontdek onze formules

Gespecialiseerd op de Brusselse immobiliënmarkt, Respectea kan u eveneens een gratis schatting geven indien u uw onroerend goed wilt verhuren of verkopen.
De kernwaarden van ons vak zijn respect, efficiëntie en discretie.

vide maison bruxelles

Onze diensten

Respectea haalt uw huis leeg in Brussel en overal in België. Of het nu het leeghalen is van een volledig huis, een appartement, een onroerend goed na een overlijden en bij een erfenis of gewoon het leeghalen van een kamer in een huis, zoals een zolder, een garage of een kelder, we zijn tot uw dienst. Wij bieden eveneens bijkomende diensten van levering en opslag van uw goederen aan.

HUIZEN

ZOLDERS

KELDER

Garages

ONTDEK ONZE DIENSTEN

Waar wilt u zich van ontdoen ?

Het valt vaak voor dat men een huis moet leeghalen als gevolg van een erfenis. Het huis staat bijgevolg vol met voorwerpen die behoorden aan een naaste.

Nadat u alle voorwerpen die u wilt behouden, weggenomen hebt, blijven er nog heel veel dingen in het huis waarvan men niet weet wat men er mee moet doen. Of het nu gaat om waardevol meubilair dat men wil verkopen aan de beste prijs of simpele voorwerpen die verzameld zijn gedurende een leven, Respectea staat tot uw beschikking om uw huis leeg te halen.

MEER WETEN

Wie zijn wij ?

Respectea is een onderneming die in Brussel gevestigd is en die aan alle aanvragen overal in België kan voldoen.

Om het beheer van een erfenis of een verhuis naar een rusthuis gemakkelijker te maken, stelt Respectea u  een globale formule voor met tweevoudige bevoegdheid: garageverkoop (met evaluatie van de waardevolle voorwerpen en het leeghalen) en expertise van het onroerend goed. In feite, Respectea als erkend immobiliënagent IPI, beschikt eveneens over een verkoopdienst of verhuurdienst van uw onroerend goed.

MEER WETEN

Onze waarden

Respect is een van de kernwaarden van Respectea. Onze prioriteit is het respecteren van de voorwerpen om de personen te respecteren. Een correcte waardenschatting en een aangepast luisterend oor getuigen van dit respect.

RESPECT

EFFICIËNTIE

DISCRETIE

Wilt u uw onroerend goed verkopen of verhuren?

Respectea is eveneens een immobiliënagentschap die uw huis kan verkopen of verhuren. Aarzel niet om ons te contacteren om een gratis schatting te verkrijgen. Ontdek onze afdeling immobiliën (we zijn ook een erkend immobiliënagent IPI) om meer inlichtingen te verkrijgen.

Vers Respectea Immo